Základní informace
Typ dokumentu Dopis
OdesílatelAdams, David S.
Odesílatel (korporace)Boosey & Hawkes, New York
Lokace odesláníNew York, NY
Datum odeslání04.10.1960
PříjemceMartinů, Charlotte
Příjemce (korporace)
Lokace přijetíOise
JazykAngličtina
Jazyk 2Francouzština
Vlastník prameneInstitut Bohuslava Martinů
Signatura v IBMBH 1960-10-04
Obsah a fyzický popis
Stručný obsahDavid Adams přikládá k dopisu výpověď exkluzivity pro The Beal Twins na KONCERT PRO DVOJE HOUSLE A ORCH. Nyní může Boosey & Hawkes poskytnout materiály (master sheets partů, 2 kopie partitury a 2 kopie partů) nakladatelství Bärenreiter, jak si Charlotte Martinů přála v dopisu z 6.9.[1960]. Zaznamenali také její novou adresu, na kterou bude nyní zasílána veškerá korespondence.
Při návštěvě Franka Rybky v B&H, který se prokázal plnou mocí od Ch. Martinů z 12.9.1960, mu předali níže uvedený materiál, který byl v držení B&H, ale na nějž nemá B&H uzavřenu žádnou smlouvu s dědici B. Martinů.

Soupis předaného materiálu je nadepsán rukopisnou poznámkou "Donnés a M. Rybka": KONCERT PRO HOUSLE, KLAVÍR A ORCHESTR (master sheets partitury) [rukopisná poznámka "pour Southern (Lakond) [předešlé přeškrtnuto] Votterle [!]"], PŘEDEHRA (master sheets partitury, kopie partitury a sada partů) [rukopisná poznámka "pour Vötterle"], SERENÁDA PRO DVA KLARINETY, HOUSLE, VIOLU A VIOLONCELLO (master sheets partitury) [rukopisná poznámka "Eschig - les presser"], STOWE PASTORALS (master sheets partitury [rukopisná poznámka "publié chez Bärenreiter Vötterle"], KLAVÍRNÍ TRIO Č.3 (master sheets partitury) [rukopisná poznámka "Eschig - les presser"], THUNDERBOLT P-47 (master sheets partů. smyčců a perkusí, bez dechů) [rukopisná poznámka "pour Southern (?) (Lakond) [předešlé přeškrtnuto] Eschig"]
Celkový počet listů2
Počet popsaných stránek2
Poznámkahlavičkový papír Boosey & Hawkes, New York
Fixacestrojopis, rukopisný podpis (Adams) a vpisky
Vpisky, přípisyve francouzštině
Lokace jako předmět
Kassel
Osoba jako předmět
Korporace jako předmět
Skladba jako předmět
« předchozí
ID 3833 (záznam 1 / 0)
další »
-Rev-