Základní informace
Titul CZKuchyňská revue
Podtitul CZjazzová suita z baletu
Titul ENThe Kitchen Revue
Podtitul ENjazz-suite from the ballet
Titul DEDie Küchenschau
Podtitul DEJazzsuite aus Ballett
Titul FRLa revue de cuisine [auth.]
KategorieOrchestrální hudba
PodkategorieSuity a výtahy z jevištních děl
Halbreichovo číslo161 A
Části (věty)1. Prolog (Allegretto); 2. Tango (Lento;) 3. Charleston (Poco a poco Allegro); 4. Finale (Tempo di Marcia)
Durata15'
Nástrojové obsazeníCl Fg Tr Vl Vc Pf
Původ
Místo kompozicePaříž
Rok dokončení1927
Započetí kompozice1927
Dokončení kompozice1927
Premiéra
Interpret Cortot, Alfred
Datum premiéry05.01.1930
Místo premiéryPaříž (Concerts Cortot)
Uložení autografu
InstituceÉditions Alphonse Leduc
UloženíPaříž
Současný vlastníkÉditions Alphonse Leduc
Copyright
CopyrightÉditions Alphonse Leduc, Paříž
Odkaz na prodejcekoupit
Prameny
Vazby Související písemnosti
Dokumenty v Knihovně
Poznámka Doba vzniku baletu: Velikonoce 1927 (23.4.1927).
« předchozí
ID 476 (záznam 1 / 0)
další »