Základní informace
Titul CZKuchyňská revue
Podtitul CZsuita z baletu o jednom dějství
Titul ENThe Kitchen Revue
Podtitul ENjazz-suite from the ballet in 1 act
Titul DEDie Küchenschau
Podtitul DEJazzsuite aus Ballett in einem Aufzug
Titul FRLa revue de cuisine [auth.]
Podtitul FR
KategorieOrchestrální hudba
PodkategorieSuity a výtahy z jevištních děl
Halbreichovo číslo a přípona161 A
Části (věty)1. Prolog (Allegretto); 2. Tango (Lento;) 3. Charleston (Poco a poco Allegro); 4. Finale (Tempo di Marcia)
Durata15'
Nástrojové obsazeníCl Fg Tr Vl Vc Pf
Sólový hlas
Obsazení vokálních rolí
Dedikant
Diplomatický přepis věnování
Poznámka k věnování
Původ
Místo kompozicePaříž
Rok dokončení1927
Započetí kompozice1927
Dokončení kompozice1927
Poslední úprava
Premiéra
Interpret Alfred Cortot
Cortot, Alfred
Datum premiéry05.01.1930
Místo premiéryPaříž (Concerts Cortot)
Ansámbl
Uložení autografu
InstituceÉditions Alphonse Leduc
Místo uloženíPaříž
Současný vlastníkÉditions Alphonse Leduc, Paříž
Poznámka k rukopisu
Vydání
Místo vydáníPaříž
VydavatelÉditions Alphonse Leduc
Rok vydání1930
CopyrightÉditions Alphonse Leduc, Paříž
Poznámka
PoznámkaDoba vzniku baletu: Velikonoce 1927 (23.4.1927).
Informace
Prameny

« předchozí
ID 476 (záznam 1 / 0)
další »