Základní informace
Titul CZKuchyňská revue
Podtitul CZjazzová suita z baletu
Titul ENThe Kitchen Revue
Podtitul ENjazz-suite from the ballet
Titul DEDie Küchenschau
Podtitul DEJazzsuite aus Ballett
Titul FRLa revue de cuisine [auth.]
KategorieOrchestrální hudba
PodkategorieSuity a výtahy z jevištních děl
Halbreichovo číslo161 A
Části (věty)1. Prolog (Allegretto); 2. Tango (Lento;) 3. Charleston (Poco a poco Allegro); 4. Finale (Tempo di Marcia)
Durata15'
Nástrojové obsazeníCl Fg Tr Vl Vc Pf
Dedikant
Původ
Místo kompozicePaříž
Rok dokončení1927
Započetí kompozice1927
Dokončení kompozice1927
Premiéra
Interpret Alfred Cortot
Cortot, Alfred
Datum premiéry1930-01-05
Místo premiéryPaříž (Concerts Cortot)
Ansámbl
Uložení autografu
InstituceÉditions Alphonse Leduc
Místo uloženíPaříž
Současný vlastníkÉditions Alphonse Leduc, Paříž
Copyright
CopyrightÉditions Alphonse Leduc, Paříž
Odkaz na prodejcekoupit
Prameny
Odkazy Související korespondence
Dokumenty v Knihovně
Poznámka Doba vzniku baletu: Velikonoce 1927 (23.4.1927).
O skladbě

bližší informace o skladbě prochází revizí

« předchozí
ID 476 (záznam 1 / 0)
další »